Startsiden       
Meny:

STARTSIDEN

VEGANSKE BROWNIES

COOKIES

KONTAKT MEG

Veganske brownies

INGRIDIENSER:

  • 150g kokosolje
  • 200g sukker
  • 100g mørk sjokolade
  • 50g hakket, mørk sjokolade
  • 200ml soyamelk
  • 3 ts sitronsaft
  • 100g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 50g bakekakao
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • TILBREDNING:

    1.

    Først må du varme opp ovnen på 180 grader.
    Kle en bakeform ca 20x20 cm med papir.
    Også må du ha sitronsaften i soyamelken og rør
    rundt helt til blandingen begynner å tykne.Etter det,
    sett den til side.

    2.

    Smelt kokosolje og 100 gram mørk sjokolade over vannbad. Rør til alt er smeltet, og sett det så til side for avkjøling.
    Bland mel, bakepulver, bakekakao og sukker i en bolle. Rør inn den smeltede sjokoladeblandingen,
    tilsett soyamelkblandingen og vaniljeekstrakt. Rør til alt er bare akkurat blandet sammen.

    3.

    Ha røren i formen og fordel den jevnt utover. Strø på den hakkede sjokoladen
    og stek kaken i 30-35 minutter. Når kaken er ferdig vil midten av kaken være litt løs
    mens kantene er faste. La kaken avkjøles i formen, midten av kaken vil bli fastere under avkjøling. Når
    kaken er avkjølt tas den ut av formen og deles i ni biter.

Last ned en utskrivbar oppskrift!(brownies)her!